Friday, 23 March 2012

Demam lesen P

                                                                       
             Demam lesen motor dh melanda kat besties .....aq jer tak kena virus melular tu hahahaha. aq tak ingin nak amik lesen moto sbb aq takut motohahahaa.Yaya lah yang amik lesen moto dulu pastu dilla then maybe after this tika lak....Datang jer sklh mesti cete ttg lesen motor.Yaya tak puas hati ngan pooh sebab amik ujian moto cepat sangat .dia tuggu 2 minggu nak ujian lesen L.Tika lak aq pon nak amik lesen jugak....aq lak ckp tak heran pon aq nk amik lesen kete jer hahahaa.lastly ,good luck dilla for the P test .






2 comments:

  1. salam..hey nice blog! follow mine^_^

    http://penhijaupenpink.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry ,lambat replay.
      anyway thank you.
      blog awak pon nice jugak

      Delete